Wie is Clever Copy?

Ik zal mij even voorstellen: Vala van den Boomen, Amsterdamse van origine en vier jaar woonachtig geweest in Palo Alto, Californië, waar ik Clever Copy heb opgericht. Schrijven is altijd mijn grote passie geweest en wat is er nu beter dan van je hobby je beroep te maken? Daarom zag Clever Copy in 2009 het levenslicht en verzorg ik nu teksten voor uiteenlopende doeleinden.

Sinds januari 2013 ben ik weer terug op Nederlandse bodem, nu in de regio Utrecht. Mijn ervaringen met wonen en werken op verschillende plekken verschaffen mij een brede maatschappelijke en culturele blik, die ik op creatieve wijze kan gebruiken in mijn schrijfstijl en teksten.

Ook in mijn vrije tijd is schrijven een van mijn favoriete bezigheden. Dat doe ik op Vala.nl, waarop ik columns schrijf over de wereld om mij heen en alles wat mij bezig houdt.